Performance Comparison of Multiple Discriminant Analysis and Logit Models in Bankruptcy Prediction - Mihalovič, Matúš
Vývoj modelu predikcie bankrotu v SR. Porovnanie celkovej predikčnej výkonnosti dvoch vyvinutých modelov - odhadom, pomocou diskriminačnej analýzy a logistickou regresiou. Výsledky naznačujú, že model logistickou regresiou prevyšuje presnosť diskriminačného modelu.