Inovatívne metódy zberu údajov v marketingovom výskume - Stračár, Ivan, 1987-
Charakterizovanie a konkrétne pomenovanie inovatívnych metód ako takých a zadefinovanie určitých predikcií marketingového výskumu v budúcnosti. Terminológia inovatívnych metód v marketingovom výskume.