Russian economy: its importance for Slovakia in times of political tension - Žatko, Matúš, 1991-
Súčasný stav zahraničného obchodu medzi Slovenskom a Ruskom prostredníctvom výpočtu indexu Trade komplementarity a indexu intenzity obchodu. Sankcie medzi EÚ a Ruskom a negatívny vplyv na vzájomný zahraničný obchod medzi Slovenskom a Ruskom. Budúci vývoj.