Využívanie manažérskych metód a nástrojov v podnikoch na Slovensku - Németh, František
Interpretácia výsledkov prieskumu, ktorého hlavných cieľom bola analýza uplatňovania moderných trendov v manažmente podnikov na Slovensku z hľadiska metód a techník uplatňovaných pri realizácii jednotlivých funkcií manažmentu, frekvencie a predpokladov ich uplatňovania, ako aj ich vplyvu na výkonnosť podnikov.