Environmentálna zodpovednosť a nástroje environmentálnej politiky - Rakovská, Júlia, 1972-
Hlavné oblasti environmentálnej zodpovednosti. Environmentálna politika a jej nástroje - direktívne, motivačné, dobrovoľné.