Regionálna analýza finančného hospodárenia domácnosti v Slovenskej republike - Sipková, Ľubica, 1962-
Úroveň, variabilita, asymetria a relatívna nerovnosť bohatstva súkromných domácností na Slovensku a v NUTS 3 regiónoch SR. Porovnanie rozdielov hodnôt absolútnej miery nerovnosti. Čisté bohatstvo domácností bez celkových záväzkov.