Energy cooperation between China and Russia and its further prospects - Královičová, Michaela
Závislosť Číny a Ruska na obchode s energetickými zdrojmi. Čína a Rusko a ich závislosť na exporte energetických zdrojov. Súčasný stav vzájomnej energetickej spolupráce Ruska a Číny a jej ďalšie perspektívy.