Ethical prespectives in the management of the 21st century (Ethics 2.0) - Sievers, Georg, 1967-
Etické perspektívy v manažmente 21. storočia. Význam etiky korporácií. Zisk a etika korporácií v manažmente 21. storočia. Smernica pre sociálnu zodpovednosť organizácií (DIN ISO 26000). Web 2.0, etika 2.0.