<The> Development of innovation activity of enterprises in the Slovak Republic - Kubíková, Zuzana
V príspevku sa skúma stav podnikov s inovačnými aktivitami na Slovensku od roku 1999-2012. Vzrast počtu podnikov s inovačnými aktivitami do roku vzniku krízy, potom krátky pokles - podniky prekonávali následky krízy. Počet podnikov s technologickými inováciami klesal, naopak vzrastal počet podnikov s netechnologickými inováciami.