<The> Financial solutions for exports: the Italian contracts - Madhi, Doris
Malé a stredné talianske podniky - vývoz. Poukázanie na rozličné finančné kontrakty v exporte používané talianskymi firmami, ich charakteristika a schopnosť spĺňať potreby predajcov a kupujúcich bezpečnejšou cestou.