Nelegálna práca a jej vplyv na výkonnosť podniku - Šagátová, Slavka, 1975-
Čierna práca a jej vnímanie. Nelegálna práca a zamestnávanie z hľadiska legislatívy. Výsledky kontrol Národného inšpektorátu práce (2012-2015). Dôvody nelegálneho zamestnávania a nelegálnej práce. Výhody a nevýhody nelegálnej práce. Vplyv nelegálneho zamestnávania na výkonnosť podniku.