Theoretical aspect of the game theory on the labour market - Kovárová Martišková, Alžbeta
Využitie teórie hier na trhu práce. Príspevok sa pokúša zistiť, ako zamestnávateľ môže riešiť situáciu pri hľadaní a najímaní nových zamestnancov a určení úrovne ich miezd.