[Jazyk a politika. Na pomedzí lingvistiky a politológie] - Kočišová, Zuzana, 1956-
Recenzia konferenčného zborníka zostavená editorom Radoslavom Štefančíkom, ktorý sa primárne venuje otázkam vzťahu medzi politikou a jazykom. Zborník je výstupom konferencie konanej na Fakulte aplikovaných jazykov Ekonomickej univerzity v Bratislave v dňoch 23.júna 2016.