Critical note on bankruptcy prediction models usefulness - Mihalovič, Matúš
Finančná kríza podnietila diskusiu okolo užitočnosti predpovedných modelov bankrotov. Finančné koeficienty a externé faktory, ktoré ovplyvňujú predikčné modely bankrotov. Kritika predikčných modelov.