Guidance for IT outsourcing decisions - Mlynarovič, Vladimír
Príspevok odpovedá na otázky o outsourcingu a poskytuje rady pre jeho naštartovanie. Kľúčové rozhodnutia v outsourcingu IS/IT v slovenských podnikoch.