<The> Forming multipolar world - Ondriaš, Juraj, 1988-
Prechod systému medzinárodných vzťahov z jednopolarity k multipolarite. Definovanie polarity a jej rozličných typov. Definícia pojmu superveľmoc. Potenciál Číny stať sa superveľmocou.