New development directions of logistics in an industrial company - Richnák, Patrik, 1988-
Značné zmeny na globálnom trhu ovplyvňujú správanie priemyselných spoločností a aktuálny stav logistiky. Nový vývoj v logistike priemyselnej spoločnosti - systém riadenia skladov, e-logistika, priemysel 4.0.