Identifikácia častí a funkcií mozgu súvisiacich so spotrebiteľským správaním - Šlosár, Róbert
Autor v príspevku identifikuje jednotlivé časti mozgu, resp. laloky a hlavné funkcie, ktorými disponujú s väzbou na spotrebiteľské správanie. Jednotlivé časti mozgu neovplyvňujú len spotrebiteľské správanie, ale aj množstvo iných procesov, ktoré sú nevyhnutné pre existenciu človeka.