Daňové orgány a daňové subjekty v oblasti trasferového oceňovania - Feranecová, Adela, 1986-
Vývoj v oblasti transferového oceňovania na medzinárodnej úrovni. Právna úprava transferového oceňovania významne ovplyvňuje formovanie vzťahu širokej verejnosti k daňovému právu, keď nabáda ekonomicky činné subjekty k znalosti pravidiel transferového oceňovania, čím prispieva k všeobecnej akceptácii a k autorite daňového práva ako rovnocenného a samostatného právneho odvetvia.