Achieving economic and social development on the local level through optimal fiscal and budgetary policy: fiscal decentralisation survey - Petrenko, Yuliya, 1985-
Určenie optimálnej úrovne fiškálnej decentralizácie týkajúcej sa jej dopadu na ekonomický a sociálny vývoj, pokiaľ ide o ekonomický rast v krajinách EÚ a Britského spoločenstva nezávislých štátov.