Selected aspects of access to finance of small and medium-sized enterprises in V4 countries - Thiessen, Alžbeta, 1988-
Vybrané aspekty získavania financií pre malé a stredné podniky v krajinách V4. Hodnotenie a porovnanie vybraných aspektov od apríla do septembra 2015 v krajinách Vyšehradskej štvorky.