Understanding communication competency - Trnovcová, Daniela
Schopnosť efektívnej komunikácie ako jedna z najdôležitejších zručností, ktorú zamestnávatelia požadujú od svojich zamestnancov. Komunikačné kompetencie - definovanie. Osobnosť a komunikácia. Psychológia riadenia.