Economic policy and environmental concerns: fiscal situation in the European context - Villar-Rubio, Elena
Koncept a klasifikácia environmentálnych daní. Analýza konvergencie environmentálnych daní v 27 krajinách EÚ v rokoch 1995-2012. Sigma konvergencia.