Spatial Analysis of Income Poverty and Social Exclusion in European Union - 28 in 2014 - Šoltés, Erik, 1974-
Porovnanie podmienok príjmovej chudoby a sociálneho vylúčenia v členských krajinách EÚ-28 v roku 2014 z hľadiska 3 dimenzií: príjmová chudoba a príjmová nerovnosť, materiálna deprivácia a vylúčenie z trhu práce. Dimenzie slúžia na sledovanie pokroku Stratégia Európa 2020 v oblasti chudoby a sociálneho vylúčenia.