Česko je špičkou ve výzkumu umělé inteligence - Kejhová, Hana
Účasť českých univerzít (České vysoké učení technické - ČVUT a Vysoké učení technické - VUT) na špičkovom výskume. Umelá inteligencia a spracovanie obrazu. Rozvoj hlbokých sietí. Spolupráca s firmami. Spoločná vedecká práca s Toyotou. Umelá inteligencia v zdravotníctve.