"Jednoduchá spoločnosť na akcie" - Tučníková, Daniela
Vymedzenie "jednoduchej spoločnosti na akcie" ("j.s.a."). Založenie a vznik spoločnosti, rozhodovacia, výkonná a kontrolná právomoc. Akcie spoločnosti a ich špecifiká. Zmena právnej formy spoločnosti. Osobitosti akciovej spoločnosti a jednoduchej spoločnosti na akcie.