Ženy v top managementu aneb Mistrovství dvojrole - Janišová, Hana
Nedostatok žien vo vedení ako nevýhoda pre efektivitu pracovného tímu. Rôznorodosť pracovného tímu a pozitívne zmeny. Ženy na vedúcich pozíciách v spoločnosti SAP. Personalistika, financie, marketing - oblasti, kde si ženy v posledných rokoch posilnili pozície. Potenciál vzdelaných žien. Možnosti technického pokroku. Finančný benefit pre firmu.