Income Disparities and Convergence across Regions of Central Europe - Chocholatá, Michaela, 1977-
Analýza regionálnych príjmových rozdielov domácností vo vybraných krajinách (Česko, Rakúsko, Slovensko, Poľsko, Maďarsko a Nemecko).