Čo priniesol rok 2016 pre oblasť účtovnej legislatívy? - Lukáč, Jozef, 1991-
Zmeny týkajúce sa viacerých oblastí, ako oceňovanie majetku, podielové účasti, odpisovanie goodwillu alebo výročné správy. Hlavný zdroj zmien, ktoré obsahuje výročná správa je článok 34 ods.1 písm. b) Európskeho parlamentu a Rady 2013/34/EÚ. Vybrané zmeny, ktoré nastali v Zákone o účtovníctve od 1.1.2016 a novelizácia zákona o účtovníctve.