Odvodový systém podnikateľa a jeho dopad na šedú ekonomiku - Deáková, Stanislava, 1974-
Charakteristika odvodového systému podnikateľa. Odvody samostatne zárobkovo činných osôb (SZČO). Prehľad minimálnych odvodov a sadzieb na účely sociálneho a zdravotného poistenia. Narastanie odvodových povinností podnikateľov a s tým súvisiaca čierna práca.