Modely pre oceňovanie majetku reálnou hodnotou - Manová, Eva, 1957-
Oceňovanie majetku a záväzkov v účtovníctve. Význam oceňovania, ako metodického prostriedku účtovníctva. Zákon č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov upravuje spôsoby oceňovania v súlade so smernicou Európskeho parlamentu a Rady 2013/34/EÚ. Eliminácia rozdielov a zjednocovanie metodických nástrojov a postupov.