Lean and innovative company - Dugas, Jaroslav, 1967-
Štíhla a inovatívna spoločnosť stojí na štyroch pilieroch - štíhla výroba, štíhla administratíva, štíhly vývoj, štíhla logistika. Charakteristika každého z nich. Manažérske nástroje štíhlej spoločnosti.