Oceňovanie dlhodobého hmotného majetku vo vybranom podniku - Nižníková, Zuzana, 1986-
Medzi hlavné funkcie účtovníctva zaraďujeme modelovanie ekonomických procesov, ako aj poskytovanie verného a pravdivého obrazu o ekonomickej a finančnej situácií spoločností. Údaje z účtovníctva a významné ekonomické rozhodnutia v spoločnosti, kde zaraďujeme aj rozhodnutia o obstaraní majetku. Formy oceňovania dlhodobého hmotného majetku.