Inventarizácia ako nástroj kontroly vecnej správnosti účtovníctva podnikateľa - Blahušiaková, Miriama, 1980-
Charakteristika inventarizácie. Inventúra ako súčasť inventarizácie. Výsledky zistené inventarizáciou. Účtovanie výsledkov inventarizácie. Ilustračné príklady.