Účtovná závierka k 31.12. 2016 v sústave jednoduchého účtovníctva - Gášpárová, Eva
Kontrola správnosti vedenia účtovníctva. Inventarizácia majetku a záväzkov. Prepočet cudzej meny na eurá ku dňu, ku ktorému sa zostavuje účtovná závierka. Zaučtovanie uzavierkových účtovných operácií. Ilustračné príklady.