Dôsledky fluktuácie zamestnancov v hoteloch na Slovensku - Vetráková, Milota
Kvantifikácia nákladov spojených s fluktuáciou zamestnancov v hoteloch. Objektom skúmania sú zamestnanci vybraných hotelov na Slovensku združených vo Zväze hotelov a reštaurácií SR.