Rozvoj inteligentných cieľových miest cestovného ruchu - Gajdošík, Tomáš
Využívanie informačných technológií v cieľových miestach cestovného ruchu doma a v zahraničí a určenie ich prínosu k rozvoju inteligentných cieľových miest cestovného ruchu z hľadiska návštevníka a manažmentu.