Uznání zaměstnance jako nástroj k růstu motivace i loajálnosti
Spoločenská klíma a vzťah k práci sa v 221. storočí výrazne mení. Stále viac zamestnancov si vyberá zamestnávateľa podľa toho, aká atmosféra vo firme panuje. Pozitívne stránky atmosféry dôvery a láskavosti na pracovisku. Význam vďačnosti.