Valuation of assets and liabilities at fair value - Manová, Eva, 1957-
Hodnotenie aktív a pasív reálnou hodnotou. Hodnotenie v podmienkach zákona SR. Aplikácia reálnej hodnoty po 1.1.2016. Hodnotenie aktív a pasív reálnou hodnotou podľa IFRS.