Business performance measuring by selected indicators - Mihalčová, Bohuslava, 1963-
Meranie výkonnosti podniku použitím všeobecne prijatých ukazovateľov je kľúčovým zdrojom informácií o výkonnosti a budúcich perspektívach podniku. Výkonnosť podniku je nevyhnutná pre dlhodobé plánovanie. Príspevok vyberá vhodné ukazovatele na meranie výkonnosti a aplikuje ich vo vybraných podnikoch.