Vzdelávacie štandardy v dimenziách novej spoločnosti - Antalová, Mária, 1952-
Formovanie učiacej sa, znalostnej a kreatívnej spoločnosti ako priorita pre všetky členské krajiny Európskej únie. Identifikovanie základných rámcov vzdelávacích štandardov v dimenziách sociálnej kvality, prostredníctvom ktorých by bolo schodné danú víziu i implementovať.