Výsledky ekonometrických analýz vplyvu imigrácie na trh práce - Čas, Marcel
Čo hovoria empirické dáta o dopade imigrácie na cieľovú krajinu. Ekonomická teória. Neoklasický model trhu práce. Postupy a výsledky ekonometrických analýz. Možné problémy a vysvetlenia.