Prístupy k meraniu komparatívnych výhod a konkurencieschopnosti krajiny - Brinčíková, Zuzana, 1979-
Prístupy k meraniu konkurencieschopnosti a štruktúry obchodu krajiny. Teória medzinárodného obchodu založená na komparatívnych výhodách. Nástroje používané na analýzu medzinárodného obchodu krajín a index prejavených komparatívnych výhod.