Are business environment indices drivers of occurrence of business failures? - Mihalovič, Matúš
Vzájomné vzťahy medzi kvalitou podnikateľského prostredia reprezentovanou Indexom globálnej konkurencieschopnosti a Indexom podnikania a výskytom bankrotov v podmienkach slovenskej ekonomiky v rokoch 2011-2015. Opis skúmaných vzťahov a ich modelovanie.