Aktuálne otázky nemeckej migračnej politiky - Dudášová, Marianna
Základné východiská migračnej politiky. Normatívne východiská migračnej politiky. Nemecká migračná politika v historickej perspektíve. Aktuálne výzvy nemeckej migračnej politiky. Humanitárna politika verzus migračná politika. Etika zmýšľania verzus etika zodpovednosti. Einwanderungsland verzus Zuwanderungsland. Zlyhania multikulturalizmu – skutočné i domnelé.