Analýza výdavkov na výskum a vývoj v Slovenskej republike - Darmo, Ľubomír, 1984-
Porovnanie výdavkov na výskum a vývoj s ostatnými krajinami Európskej únie a podrobne preskúmanie štruktúry výdavkov na výskum a vývoj z rôznych pohľadov v Slovenskej republike.