Outsourcing human resource functions - Olexová, Cecília, 1976-
Outsourcing ľudských zdrojov - definovanie pojmu. Dôvody pre outsourcing ľudských zdrojov, jeho výhody, potenciálne riziko, faktory, ktoré by mali podniky zvažovať pri rozhodovaní o outsourcingu ľudských zdrojov. Príspevok sa opiera o prehľad literatúry o outsourcingu HR a tiež o relevantné dostupné výskumy.