Analysis of the retail trends in Slovakia in relation to the global trends - Petrovčiková, Katarína, 1977-
Porovnanie trendov na globálnom trhu a na domácom trhu v súčasnosti. Objem maloobchodu na Slovensku, v Európe a vo svete. Porozumenie požiadavkám spotrebiteľa je kľúčom k úspechu.