Inovatívne formy výučby ekonómie - Kálovec, Marek
Aktuálne problémy výučby základného predmetu ekonómie, s ktorými sa stretávame. Inovatívne aktivizačné metódy, akými je možné tieto problémy minimalizovať, podporiť kognitívne ciele ako poznatky, porozumenie, aplikáciu, analýzu, syntézu a hodnotenie s jasným záujmom o podnietenie motivácie a aktívneho prístupu pri štúdiu základov ekonómie.