Kritische Analyse ausgewählter Problemfeder der Unternehmensbewertung - Zorn, Daniel
Hodnota podniku. Prehľad metód oceňovania podniku. Životný cyklus podniku. Problémy oceňovania podniku. Vybrané praktické problémové oblasti - kríza podniku. Kontext životného cyklu, účtovania a oceňovania podniku. Ďalšie trendy v oblasti oceňovania podniku.